Over ons

OVER ONS

We zijn een landschapsstudio. Ontdekken, ontwerpen en bouwen op locaties waar de toekomst nu is en waar de natuur van de plek voorop staat. Hebben een groot netwerk van ondernemende koplopers. Werken in wisselende projectteams. Aangestuurd door pionierend planoloog Boj van den Berg.

Onze werkwijze

1. Explore

Een locatie- of grondeigenaar komt met een probleem of ambitie voor zijn of haar plek. Vanaf dit moment start onze ontdekking. We verdiepen ons in de natuur van de plek. Halen inzichten op bij de belangrijkste partijen uit de omgeving. De ontdekfase resulteert in een locatieconcept en schetsontwerp voor de betreffende plek.

2. Design

In deze fase werken we het schetsontwerp uit tot een definitief ontwerp. Naast het tekenwerk steken we altijd onze handen uit de mouwen. We ontwikkelen een product of verzorgen een eerste aanplant. Hierdoor enthousiasmeren we de omgeving en laten in het klein zien waar in de bouwfase naar toe kan groeien.

3. Build

Het definitief ontwerp wordt onder onze begeleiding gerealiseerd door een van de bouwers uit ons netwerk. Tijdens het bouwproces verzorgen we een programmering in samenwerking met de belangrijkste partijen uit de omgeving. En maken we met eindgebruikers afspraken over het beheer- en exploitatie van de betreffende plek.

Team

Ontdekken, ontwerpen en bouwen doe je samen. We werken dagelijks in een klein team aangestuurd door Boj van den Berg. Bij aanvang van ieder project stellen we een zo lokaal mogelijk projectteam samen. Bekijk onze projecten en lees per project welk team aan de slag is.