ARTIS gaat zich ontwikkelen van dierentuin naar natuurpark in de stad. Voor de zone aan de oostkant zal hier het thema ‘eten’ centraal worden gesteld. In een door Food Hub samengesteld team van chefkoks, ontwerpers en ARTIS-medewerkers hebben we meegewerkt aan een locatieconcept voor de toekomstige ‘voedselboulevard’ van ARTIS.
Hier kun je straks zelf oogsten uit een voedselbos. Genieten in een restaurant. En leren via een toffe voedselexpeditie. Natuurlijk duurt het nog even voordat al dit lekkers er daadwerkelijk is. Daarom hebben wij samen met Sebastiaan van Walden Studio een schets gemaakt voor een multifunctioneel bouwbord. Zodat we alvast wat kunnen produceren, laten zien en serveren uit het bos.
Host ARTIS: Alexandra Hensens
Host Design Sprint: Joszi Smeets
Host Design Sprint: Maarten Essenburg
Ontwerp: Chloé Rutzerfeld
Ontwerp: Boj van den Berg
Ontwerp: Beatrijs Voorneman
Chefkok: Joris Bijdendijk
Chefkok: Emile van der Staak
Concept bouwbord: Boj van den Berg
Schets bouwbord: Sebastiaan van Kints – Walden Studio
Opdrachtgever design sprint: Food Hub
Opdrachtgever ARTIS: Rembrandt Sutorius